Jouw stem is geld waard!

Met Rabo ClubSupport investeert de Rabobank een deel van de winst in lokale clubs en verenigingen. Deze steun kan Musicamare goed gebruiken en daarom doen wij ook weer mee! Help ons met de aanschaf van nieuwe muziek en stem op Muziekvereniging Musicamare! 

Stemmen is mogelijk voor leden van de Rabobank vanaf 4 oktober tot 25 oktober.

Kijk voor meer informatie op: www.rabo-clubsupport.nl/vallei-en-rijn/over-rabo-clubsupport of www.rabo-clubsupport.nl/vallei-en-rijn/deelnemers/details/235040-musicamare

Bedankt voor jouw stem!

Vanaf woensdag 8 september november repeteren we weer op de woensdagavond vanaf 18:45 uur tot ongeveer 21:00 uur in gebouw 'De Wiekslag' aan de Korhoenweg 6 in Ede. 

Om 18:45 uur starten de aspiranten (beginnende en herintredende muzikanten) tot ongeveer 19:30 uur. Na een korte pauze repeteert het 'grote' orkest vanaf 19:45 uur.

We zijn op zoek naar muzikanten om ons orkest te komen versterken. Of je nu net bent begonnen of al een tijdje speelt of dat u weer opnieuw bent gaan spelen, dat maakt niet uit. Heb je interesse om mee te komen doen? Je bent van harte welkom om eens vrijblijvend kennis te komen maken. Iedere woensdagavond dus tussen 18:45 uur en 21:00 uur in De Wiekslag in Ede.

(een deel) van Musicamare tijdens een buitenoptreden