Vanaf woensdag 6 september repeteren we vanaf 19:00 uur weer in 'De Wiekslag' aan het Patrijsplein in Ede.

We zijn op zoek naar muzikanten om ons orkest te komen versterken. Of je nu net bent begonnen of al een tijdje speelt of dat u weer opnieuw bent gaan spelen, dat maakt niet uit. Heb je interesse om mee te komen doen? Je bent van harte welkom om eens vrijblijvend kennis te komen maken en de lege plekken op te vullen! 

Dit jaar bestaat Musicamare 10 jaar! Om dat te vieren geven we o.a. op zaterdagavond 28 oktober een jubileumconcert in De Open Hof met als thema 'Onbekend talent'. Bent u benieuwd wat dat betekent? Reserveer dan 28 oktober in uw agenda!

Omdat we ergens na de zomervakantie waarschijnlijk niet meer in onze huidige repetitieruimte terecht kunnen, zijn we op zoek naar een andere lokatie. We zoeken een ruimte waar we op woensdagavond kunnen repeteren met minimaal 20 muzikanten en waar de mogelijkheid is voor (beperkte) opslag van bladmuziek en instrumenten. Tips zijn van harte welkom! Dat kan via de contactpagina (https://musicamare.nl/contact) op deze site. Als uw tip iets oplevert, dan komen we u graag muzikaal bedanken!